9 lucruri pe care TREBUIE sa le ai in geanta

9 lucruri pe care TREBUIE sa le ai in geanta

Cred ca vi se intampla si voua (pentru ca refuz sa cred ca sunt singura ametita de pe planeta) sa uitati frecvent acasa sau la serviciu diverse lucruri fara de care viata voartra devine brusc mai complicata.

In primul rand NU trebuie sub nicio forma sa-ti uiti geanta. Fara aceasta viata voastra … dar nici nu are sens sa-ti imaginezi ce se poate intampla: te yvblog8111intorci dupa ea! Pont: Gentile Yvy Bags sunt imposibil de uitat. Sunt atat de grozave ca nu vrei sa te desparti de ele.

Portofelul – Imposibil de plecat fara el. Si legat de acesta: banii si/sau cardul! Lesne de inteles de ce nu trebuie uitate.

Actele – Poate n-ai de obicei nevoie de ele, dar si daca ai va fi greu sa explici si sa fii crezuta ca le-ai uitat.

Cheile – de la casa, de la masina, de la birou. Stiu ca pari mai rau ca o chelareasa din povesti cu zgomot de zurgalai de sanie, dar sunt un must have. Fara ele toate usile-ti vor fi inchise.

Telefonul – nu era o problema daca l-ai fi uitat acum cativa ani, dar acum daca nu poti fi gasita la telefon nu existi. Unde mai pui ca cel putin o persoana care te-ar putea suna s-ar panica si nu vrei sa te trezesti data disparuta la politie.

Servetele – umede, uscate – nu stii niciodata cand ai nevoie. Nu trebuie sa fii racita ca sa ai un pachet de servetele :)

O agenda cu un pix – chiar daca ai smartphone-ul cu tine nu stii niciodata cand te lasa bateria, nu-i asa, si poate trebuie sa notezi un lucru important.

O mica trusa de make-up – un ruj, o pudra, un dermatograf, un parfum mic … lucruri pe care stii ca le folosesti frecvent si care te ajuta sa te improspatezi.

Un pachet de guma de mestecat – stim toate ca pranzurile si cinele sunt nelipsite din agenda fiecarei femei de succes si o dantura curata face cea mai buna impresie.

Cam acesta ar fi “kitul de prim-ajutor al femeii moderne”. Aveti completari? Voi ce obiect de care nu va puteti lipsi aveti in geanta?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD