Accesoriile, sarea și piperul outfit-urilor tale! Cum să-ți păstrezi comorile în ordine

Pasionate de modă sau nu, noi, femeile, ne dorim să arătăm bine mereu, în orice moment al zilei, motiv pentru care investim fie în piese vestimentare chic, fie în accesorii superbe, motiv pentru care deseori ajungem să adunăm o mulțime de itemi, iar păstrarea lor în ordine devine o corvoadă.

tumblr_mjitwxPnot1qcc2gvo1_1280

Pentru că știm că accesoriile sunt, pentru tine, sarea și piperul outfit-urilor tale, iar timpul tău este prețios, îți propunem să-ți organizezi dulapul într-un mod minunat, astfel că fie că ai nevoie de eșarfe, cercei, coliere sau poșete să le găsești rapid.

Organizarea poșetelor

Esențiale în garderoba unei femei sunt, fără îndoială, poșetele, fie supradimensionate ori clutch-uri. De aceea, dacă îți dorești să te bucuri de ele o vreme îndelungată trebuie să le păstrezi cât mai bine, astfel că îți recomandăm ca gențile supradimensionate să le depozitezi în săculețe, pe rafturi, iar clutch-urile le poți ține fie în rafturi pentru acte, fie într-un suport pentru uscarea farfuriilor. Vei fi încântată să descoperi cât de utile pot fi. De asemenea, le poți păstra și într-o cutie ori un coș.

9ae24884c521cebffb2e58b82c71e9d7

Organizarea eșarfelor

Pe lângă poșete, eșarfele sunt accesoriile care completează cu succes o ținută, așa că dacă îți dorești să nu mai pierzi timp căutându-ți piesa favorită într-un sertar, agață-le de un umeraș și pune-le în dulap. Vei economisi timp, dar și…nervi.

IMG_13341-576x360

Organizarea bijuteriilor

Ți-ai pierdut în nenumărate ori cerceii ori colierele? Ei bine, acum nu mai este cazul. Fie că ai numeroase coliere, perechi de cercei sau bijuterii, optează cu încredere pentru casete de bijuterii. Cu un design elegant și foarte chic, un astfel de accesoriu te va ajuta să-ți depozitezi accesoriile.

organizejewelry2

Tu la ce trucuri apelezi pentru a-ți păstra accesoriile?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD