Accesorizează-ți ținuta cu niște comori de poșete! Cum să porți gențile cu imprimeu floral, pentru un look vesel

Smart shopping-ul este un sport practicat de numeroase femei care aleg, de cele mai multe ori, să investească în piese vestimentare clasice, în culori neutre și care au un croi simplist. De aceea, pentru a oferi o notă aparte outfit-urilor create îți propunem să investești într-o poșetă cu imprimeu floral.

office

Veselă și deosebit de chic, o poșetă cu print floral, fie că este vorba despre un plic ori de o geantă supradimensionată, va oferi o notă aparte și te va ajuta să ai un look absolut fermecător.

Descoperă cum o poți purta și crează-ți outfit-uri chic:

Geanta cu print floral, pentru un look office

Femeile cărora le este impus un dress code strict au tendința să opteze pentru cămăși și fuste simple, în culori neutre. De aceea, pentru a scăpa de acest look anost, vă propunem poșeta YV8137 PRINT FLORI SI FLUTURI NAPPA. Simplă și cu un imprimeu vesel, aceasta va îndulci orice ținută.
YV8137-PRINT-FLORI-SI-FLUTURI2
Geanta cu print floral, pentru un look sporty chic

Chiar dacă obișnuiești să ai un stil vestimentar sporty chic îl poți scoate din anonimat mizând pe YV8177 PRINT FLORI MULTICOLORE NAPPA. Culorile vibrante, alături de designul chic al acestuia îți va conferi o notă aparte de eleganță.

YV8177-PRINT-FLORI-MULTICOLORE-NAPPA2

Geanta cu print floral, pentru un plus de eleganță

Dacă iubești la nebunie rochiile în culori pastelate, pe care obișnuieși să le adopți vara pentru un look romantic mizează cu încredere pentru YV8201 NEGRU SI PRINT FLORI COLORATE NAPPA. Cu siguranță te vei bucura de un outfit pe cinste, ce va atrage privirile celor din jur.

YV8201-NEGRU-SI-PRINT-FLORI-COLORATE2

Tu cum obișnuiești să porți genta cu imprimeu floral?

Descoperă mai multe comori florale, pe www.YVYBags.ro

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD