Achiziționarea unei poșete, întotdeauna un pas dificil! Ce trebuie să ai în vedere atunci când îți cumperi

Femeile sunt pasionate de frumos. Iubesc pantofii, accesoriile, hainele și…gențile. Iar pentru că niciodată acestea nu vor fi suficiente, reprezentantele sexului frumos continuă să investească în comori…vestimentare. Totuși, alegerea unei poșete perfecte este și va fi întotdeauna un pas dificil.

YV 8142 PERLA ANACONDA SLALOM 2

Să fie mai mare sau mai mică? Într-o culoare vibrantă sau una neutră? Cu imprimeu leopard sau floral? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le pune o femeie atunci când își dorește să-și achiziționeze o poșetă.

Totuși, pentru ca alegerea ta să fie una perfectă, pe lângă calitățile pe care trebuie să le îndeplinească geanta mult dorită, este necesar să ai în vedere câteva mici detalii, precum:

  • Textura – Ca să te bucuri de o poșetă o vreme îndelungată, este necesar ca pielea din care este confecționată să fie lipsită de imperfecțiuni, motiv pentru care e musai să o verifici. Ai grijă să fie netedă.
  • Cusăturile – Sunt un alt aspect de care trebuie să ții cont atunci când îți achiziționezi o nouă comoară. De aceea, indiferent de modelul ales, trebuie ca toate cusăturile să fie puternice, perfecte. În cazul în care din acestea ies ațe, renunță. Alege un alt model.
  • Căptușeala – Ca să te bucuri de o poșetă minunată e musai ca și căptăușeala să fie perfectă și să aibe mai multe buzunare de depozitare. Așa, nu vei pierde timp căutându-ți cheile ori alte obiecte.
  • Formă – Indiferent că este vorba de o poșetă supradimensionată ori una mică, forma acesteia trebuie să fie intactă. Chiar tu, acasă, trebuie să o depozitezi fie în săculețul în care o primești, fie în fețe de perne de bumbac, pentru ca praful să nu pătrundă în aceasta.

Tu de ce sfaturi ții cont atunci când îți achiziționezi o poșetă?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD