Ai grijă de comorile tale! Cum îți depozitezi corect poșetele pentru a le păstra vreme îndelungată

Iubești la nebunie moda, iar pasiunea pentru frumos ți-a fost inspirată de faimoasa actriță Sarah Jessica Parker, după ce a jucat în ”Sex and the City”? Obsesia ei pentru pantofi te-a inspirat, iar acum te îndrăgostești iremediabil nu doar de încălțăminte, ci și de poșete, pe care le consideri adevărate piese de rezistență în alcătuirea unei ținute?

89c9a0419f40

Ei bine, dacă te consideri o fashionistă, o iubitoare de frumos și ai investit sume considerabile în achiziționarea de poșete, indiferent că este vorba de modele cu imprimeu floral, cu animal print, nude ori în culori vibrante, ai grijă de ele și te vei bucura de ele o vreme mai îndelungată.

Cum poți face asta, află mai jos:

Esențiale în garderoba unei femei sunt, fără doar și poate, clutch-urile și poșetele mici. De aceea, ca să te bucuri de ele cât mai mult timp ține-le departe de praf și umezeală. Spre exemplu, le poți păstra fie în interiorul poșetelor supradimensionate, fie în casete pentru dosare, care s-au dovedit a fi foarte utile.

Gențile supradimensionate, ce impresionează prin design-ul elegant, sunt dificil de păstrat, pentru că necesită un spațiu mai mare. De aceea, pentru a nu le strica forma păstrează-le cu hârtii în ele și în săculețul în care le-ai achiziționat. Așa, le vei proteja de praf și de alți factori nocivi care le pot deteriora.

Printre altele, poșetele pot fi depozitate pe rafturi, dacă spațiul îți permite și ai un dressing încăpător, dar și agățate în cuier ori de ușa unui dulap.

Indiferent de modul în care alegi să le depozitezi, dacă vrei să te bucuri de ele cât mai mult timp, ai grijă să nu fie îndoite ori înghesuite, pentru că materialul din care sunt confecționate se poate degrada.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD