Albertine′s for YVY BAGS, posete fabuloase, pentru vara

YVY BAGS ti-a pregatit, in vara anului 2016, noi posete supebe, ce se fac remarcate prin design-ul spectaculos, dar si prin nuantele fabuloase, ce au fost realizate in colaborare cu Albertina Ionescu, acestea regasindu-se in colectia Albertine′s for YVY BAGS.

alb

 

Asadar, dupa ce am adus in atentia pasionatelor de frumos posetele smart bag, ce sunt echipate cu incarcator pentru orice gadget compatibil si cu lumina LED, in aceasta vara, YVY BAGS si Albertina iti propun niste posete cu un design minimalist, simplu, ce se fac remarcate prin materialele de calitate din care sunt confectionate, dar si prin culorile delicioase.

Descopera ultimele posete din colectia Albertine′s for YVY BAGS, mai jos:

  • Albertine′s for YVY BAGS – posete rose

Pentru pasionatele de frumos si extrem de romantice, YVY BAGS va propune o poseta realizata in nuanta momentului si anume, rose quartz. O astfel de comoara poate fi purtata cu niste pantaloni din denim alb si un top vaporos, dar si cu niste sandale cu platforme, pentru a obtine un look feminin si extrem de glamour.

Albertine′s for YVY BAGS

                                       1005 ROSE SAFIANO

  • Albertine′s for YVY BAGS – posete silver

La fel de in voga printre reprezentantele sexului frumos sunt, fara doar si poate, nuantele metalizate. YVY BAGS s-a adaptat trendului, asa ca ti-a pregatit o comoara superba, perfecta pentru a te insoti la iesirile cu prietenii, dar nu numai. Poarta o astfel de poseta cu rochii vaporoase si vei obtine un look demn de a fi prezent in revistele glossy.

Albertine′s for YVY BAGS

                                                                1005 ARGINTIU BIZON

  • Albertine′s for YVY BAGS – posete white

Tinutele all white fac ravagii printre fashioniste, insa daca nu te-ai incumetat sa porti un outfit format numai din piese vestimentare albe, iti propunem sa alegi macar un accesoriu si anume o poseta superba, din colectia realizata impreuna cu Albertina, pe care o vei adora inca de la prima vedere.

Albertine′s for YVY BAGS

                                                    1004 SMART BAG BIANCO NAPPA

 

Care este preferata ta? Cum ai purta o astfel de comoara?

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD