Astrele influențează totul! Ce model de geantă ți se potrivește în funcție de zodie

De-a lungul timpului, numeroase persoane au susținut cu ardoare faptul că simțul estetic nu este o abilitate dobândită în timp ori insuflată de părinți, ci este influențată de astre, la fel cum toate deciziile pe care le luăm în viață depind de așezarea stelelor la momentul respectiv.

YV 8200 CICLAM NAPPA 3

Așadar, ținând cont de caracteristicile semnului în care te-ai născut, descoperă ce model de geantă ți se potrivește:

Femeile născute în zodia Balanță, Gemeni și Vărsător, ce alcătuiesc semnul de aer, au un simț foarte practic, așa că adoră accesoriile simple, dar de efect. Întotdeauna elegante și pasionate de lux, acestea vor alege întotdeauna o geantă creată din materiale de cea mai bună calitate. Mai mult de atât, ele preferă modelele supradimensionate, în nuanțe neutre, deoarece nu le place să iasă în evidență și adoră să aibă tot ceee consideră important la îndemână.

Reprezentantele sexului frumos din Rac, Scorpion și Pești, zodii ce alcătuiesc semnul de apă, sunt adeptele unui stil vestimentar minimalist, astfel că întotdeauna vor miza pe accesorii finuțe. De aceea, li se potrivesc de minune cluch-urile și gențile cu bandulieră în nuanțe pastelate. Evident, atunci când merg la birou, ele nu vor spune ”nu” nici unor poșete supradimensionate, însă vor opta pentru nuanțe electrice.

Semnele de Foc, adică zodiile Berbec, Leu și Săgetător adoră lucrurile excentrice, ba chiar scumpe. Tocmai de aceea, în materie de genți, reprezentantele sexului frumos din aceste zodii vor opta întotdeauna pe poșetele realizate din piele de reptilă, indiferent că este vorba de un clutch ori o geantă supradimensionată.

În ceea ce privește semnele de pământ, femeile din zodiile Capricorn, Taur și Fecioară vor miza întotdeauna pe modele sobre, în culori neutre, dar extrem de elegante. Totuși, atunci când vor să se simtă libere și să aibă un look fresh, ele își vor îndrepta atenția către poșete cu imprimeuri haioase ori modele de genți în nuanțe pastelate.

Tu ce model de geantă preferi?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD