Back to office! Cele mai frumoase poșete pe care le purtăm la birou în toamna anului 2015

Chiar dacă ești adepta unui stil vestimentar elegant, de multe ori, piesele vestimentare în culori monocrome pe care ești nevoită să le porți la birou te pot deprima, motiv pentru care îți propunem să investești în accesorii chic, ce-ți vor pune în valoare ținutele.

YV 8171 TURQOISE SAFIANO & NAPPA 2

Pe lângă pantofi, cel mai simplu mod de a-i conferi outfit-ului tău un aer aparte este, fără îndoială, alegerea unei poșete superbe. De aceea, te invităm să descoperi cele mai chic poșete, pe care poți să le porți în această toamnă.

Gențile în culori pastelate

Dacă îți este dor de coloritul superb al primăverii și nu te poți desprinde ele, înfrumusețează-ți ținutele cu poșete în culori pastel sau, dacă ai curaj, optează pentru nuanțe vibrante. O astfel de poșetă o poți combina fie cu o rochie chic și o pereche de bocanci, fie cu o pereche de jeansi.

7-(1)

Gențile all black

Ținutele all black au făcut furori printre fashioniste și rămân în vogă și în această toamnă. De aceea, dacă îți dorești un outfit misterios, dar elegant, fie că porți o rochie neagră sau niște pantaloni, asortează o poșetă neagră ce va impresiona prin detalii (fie barete într-o altă nuanță, fie textură sau formă).

13-2-570x700

Gențile cafea cu lapte

Inspirată de coloritul specific al toamnei, nuanțele de maro s-au întors în acest sezon, așa că îți propunem să investești într-o poșetă superbă, fie că este un maro închis sau un beige. Pentru un look ”wow”, poartă o rochie chic și o pereche de pantofi stiletto.

YV8196-NUDE-BIZON-2

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD