Bucket bag, accesoriul vedetă al sezonului rece! Cum porți cu stil această poșetă

La scurt timp după ce au fost lansate colecțiile realizate în colaborare cu Ana Morodan și Carmen Negoiță, cunoscute drept blogger-ițe de fashion, YVY BAGS vă propune un nou model de poșetă și anume, bucket bag.

5 (1)

Realizat în numeroase culori și texturi, această comoară de poșetă este perfectă pentru ținutele de zi, putând fi asortată cu ușurință atât în combinație cu jeansi ori cu fuste sau rochii.

Descoperă cum poți purta această poșetă stylish, proaspăt ieșită din atelier, mai jos:

Cu o pereche de pantaloni din piele – Vedetă ai sezonului toamnă iarnă, pantalonii din piele sunt îndrăgiți de numeroase persoane, fapt pentru care dacă îți dorești un look boho chic îi poți combina cu o rochie cu imprimeu floral ori etnic. Iar pentru ca outfit-ul tău să fie complet, alege o poșetă bucket bag semnată YVY BAGS.

4 (2)

Cu o rochie cu imprimeu floral – Chiar dacă vremea este mohorâtă uneori, nu renunța la rochii. Poartă-le cu dresuri mate și cu un cardigan călduros, la care poți asorta, de asemenea, o poșetă bucket bag, care face furori în acest sezon.

36 (1)

Cu jeansi – Pentru momentele în care îți dorești un look comod, dar stylish, poartă o pereche de jeansi cu un cardigan oversized și asortează poșeta bucket bag. Simplu, dar minunat.

10 (1)

Tu ai investit deja într-o poșetă de acest gen? Cum obișnuiești să o porți?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD