Cadoul perfect vine de la YVY BAGS! Oferă în dar un VOUCHER CADOU, iar posesoarea își va configura poșeta după bunul plac

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început, căci au rămas mai puțin de zece zile până când….va sosi Moșul. De aceea, dacă nu ai ales încă darurile perfecte pentru persoanele dragi din viața ta, YVY BAGS îți propune să optezi pentru un voucher cadou.

Christmas presents piled underneath a christmas tree.

Dacă ai un program încărcat ori pur și simplu nu știi ce cadou să-i oferi unei persoane, alege un voucher cadou, prin care vei achiziționa, practic, o poșetă semnată YVY BAGS. Diferența va fi, însă, faptul că persoana care va primi acest dar își va configura poșeta după propriul plac și, mai mult de atât, accesoriul va fi personalizat cu inițialele purtătoarei.

Descoperă ce vouchere cadou poți achiziționa, mai jos:

Voucher cadou în valoare de 249 de lei

Dacă vei opta pentru un voucher cadou în valoare de 249 de lei, posesoarea poate alege o poșetă mică, într-o culoare vibrantă sau cu un imprimeu extrem de stylish. Așadar, dacă știi că persoana căreia vrei să-i dăruiești acest tichet adoră ținutele sporty chic, poți miza pe un astfel de cadou, căci poșetele mici sunt foarte în vogă.

11709656_846751992086651_2970197267458887341_n

Voucher cadou în valoare de 349 de lei

În cazul în care îți dorești să oferi o poșetă office ori una casual, supradimensionată, poți miza pe un voucher a cărui valoare este de 349 de lei. Astfel, posesoarea poate opta fie pentru o poșetă cu un design elegant, fiind perfectă pentru birou, fie pentru un model casual, ideal pentru ținutele sporty chic. De asemenea, în acest preț se încadrează și plicurile de inspirație retro, care sunt perfecte pentru a-ți completa ținutele de ocazie.

41-13

Voucher cadou în valoare de 649 de lei

Dacă îți dorești un cadou consistent, care să impresioneze, mizează pentru un voucher cadou în valoare de 649 de lei. Așa, vei oferi posesoarei ocazia de a opta pentru o poșetă din colecția YVY BAGS by Carmen Negoiță. Va putea alege fie un model business bag, fie o poșetă smart bag, din colecția Albertine’s for YVY BAGS, ce vine echipată cu lumină LED și încărcător pentru gadget.

42-(1)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD