Cafea cu lapte – nuanța vedetă a sezonului! Ce poșete purtăm în această toamnă

Au mai rămas, oficial, doar câteva zile de vară, iar multe dintre noi încă suntem cu gândul la vacanța pe care am avut-o. Totuși, între timp, în vitrinele magazinelor din centrele comerciale se întâmplă lucruri, iar colecțiile au fost înlocuite. De aceea, dacă vrei să fii în trend în această toamnă ar trebui să începi să…te pregătești.

YV 8210 TORTORA NAPPA 1

În ceea ce privește culorile vedetă ale acestui sezon, creatorii de modă au readus în atenția noastră nuanța cafelei cu lapte. De aceea, îți propunem să descoperi câteva poșete chic, pe care le poți include în colecția ta de comori.

Poșeta cu bandulieră

Una dintre cele mai versatilă poșete este, fără îndoială, poșeta cu bandulieră. Alege un model într-o nuanță de maro și fii sigură că vei arăta minunat. O poți purta cu o pereche de bocanci și o rochie chic, peste care poți asorta fie un cardigan din lână, fie o geacă din piele, pentru un look mai wild.

MG_3525site1

Clutch în nuanța cafelei cu lapte

Atunci când obișnuiești să porți haine în culori neutre, preponderent negru, ai nevoie de un accesoriu care să-ți îndulcească outfit-ul. De aceea, îți recomandăm să-ți completezi look-ul cu un clutch într-o nuanță caldă, ce-ți va conferi un plus de eleganță și feminitate.

YV8202-TAUPE-SABBIA-BIANCO-NAPPA1

Geanta supradimensionată

Obișnuiești să cari după tine laptop, tabletă ori diferite mape? Ai nevoie de o poșetă încăpătoare? Atunci alege cu încredere o geantă supradimensionată YVY BAGS, într-o nuanță caldă. Fie că optezi pentru o rochie, o fustă de tip creion sau pantaloni drepți, un astel de accesoriu este perfect pentru tine, căci îți va conferi un aer elegant și foarte chic.

YV8196-NUDE-BIZON-2

Tu ai în garderobă o astfel de poșetă? Cu ce o porți?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD