Când porți un clutch – reguli de purtare, pentru un look stylish

În urmă cu doar câțiva ani, creatorii de modă de peste hotare recomandau purtarea poșetelor plic numai în ținutele elegante, de ocazie, însă această regulă nu mai este de actualitate. Clutch-urile, fie ele mini sau maxi, sunt în vogă și pot fi incluse în orice ținută.

colaj 14 dec

Așadar, fie că mergi la birou, fie că ieși în oraș sau iei parte la un party, un clutch superb, ce impresionează prin design-ul spectaculos îți poate transforma radical o ținută.

Când poți să porți un cluch și mai ales cum, află mai jos:

Când optezi pentru o ținută smart casual

Dacă ieși în oraș cu prietenii și îți dorești să impresionezi printr-un look superb, poartă cu încredere niște jeansi cu o cămașă oversized. Nu uita de pantofii stiletto, iar pentru a-i conferi un plus de rafinament, alege un clutch cu animal print.

1001-GREY-GREEN-SNAKE-PRINT-LEATHERshop

Când alegi o ținută sporty chic

Pentru zilele în care vrei să porți o ținută lejeră, care să-ți confere confortul de care ai nevoie, alege un clutch maxi, din colecția YVY BAGS by Carmen Negoiță. Combină-l cu o rochie din denim și un cardigan călduros și vei arăta fabulos.

6 (1)mic

Când porți o rochie de ocazie

Dacă ai fost invitată la un party și ți-ai ales deja rochia spectaculoasă cu care vrei să impresionezi, poartă un clutch metalizat. Simplu și extrem de chic, un astfel de accesoriu îți poate conferi eleganța și rafinamentul de care ai nevoie.

44-1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD