Ce accesorii purtăm în această toamnă! Cele mai frumoase modele de poșete pentru sezonul rece

Jeansi boyfriend, rochii midi, fuste creion….Creatorii de modă de peste hotare au stabilit deja tendințele în materie de modă pentru toamna anului 2015, însă pentru că nicio ținută nu este completă fără accesorii, vă invităm să descoperiți ce modele de poșete și ce culori se poartă în acest an.

colaj 14 iulie

Un accesoriu nelipsit din garderoba unei femei este, fără doar și poate, geanta, căci nu are doar puterea de a completa o ținută, ci este și utilă, căci ajută la depozitarea lucurilor personale. Totuși, dacă plănuiești să investești într-o poșetă comoară, află care sunt tendințele.

Poșete cu animal print

Toamna anului 2015 readuce în atenția fashionistelor poșetele animal print, ce impresionează prin croiul elegant. Fie că mizezi pe un model clasic ori pe unul colorat, o astfel de comoară poate fi accesorizată, în general, cu ținute office, pentru un look rafinat și elegant.

1001-GREY-LEOPARD-HAIR-LEATHER

Poșete în culori vibrante

Zilele mohorâte de toamnă vor fi înfrumusețate prin accesoriile colorate, motiv pentru care creatorii de modă vă propun să optați pentru poșetele în nuanțe vibrante. Roșu corai, albastru, culori pastelate sau chiar nuanțe de maro, toate sunt în vogă și pot reda o notă aparte ținutelor tale.

2-22

Poșete supradimensionate și mici

În ceea ce privește mărimea poșetelor, în această toamnă sunt în vogă fie gențile supradimensionate, fie modelele mici, pe care le poți asorta cu rochii chic, atunci când ieși în oraș. Mai mult de atât, dacă până de curând poșetele erau asortate cu pantofii, acum, creatorii de modă propun un alt trend: gențile asortate cu haina. Așadar, dacă vrei să fii stylish, ține cont de această regulă.

YV8196-NUDE-BIZON-2

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD