Ce faci atunci cand vrei sa fii TU?

Ce faci atunci cand vrei sa fii TU?

Cine esti tu? Esti angajata sofisticata care vine aranjata ca scoasa din cutie in fiecare zi la serviciu? Esti femeia de cariera care alearga neincetat sa ajunga la tot felul de intalniri importante? Esti femeia eleganta care este impecabila in societate? Da, esti toate acestea, dar aceste atitudini nu te reprezinta pe TINE.

Tu esti femeia indragostita care merge alaturi de iubitul ei, fara tinta pe strazi, fara sa se plictiseasca cand vorbeste despre nimicuri. Tu esti femeia care rade din tot sufletul intr-o cafenea nepretentioasa alaturi de prieteni dragi. Tu esti femeia care bate o zi intrega fara sa oboseasca magazinele alaturi de cea mai buna prietena. Aceasta esti tu: sensibila, indragostita, vesela si proaspata!

Atunci cand esti tu trebuie sa fii relaxata, sa ai haine care nu te stanjenesc, incaltaminte care nu te strange si o geanta foarte practica. Acest accesoriu este esential pentru orice femeie.

Iti propunem cateva variante pefecte pentru momentele in care esti tu insati.

O geanta perfecta pentru plimbari lungi si frumoase prin oras. Fabricata din materiale pretioase, este incredibil de practica si incapatoare si o puteti gasi in trei variante de culori.

O geanta perfecta pentru zilele in care mergi alaturi de cea mai buna prietena prin mall, la shopping. Are o culoare moderna, dintr-un material moale, cu bareta din lant si piele.

Pentru serile relaxante intr-o cafenea, alaturi de prieteni, va recomandam aceasta geanta care este foarte chic, dar in acelasi timp practica si comoda. Nota: materialele sunt deosebite: piele de sarpe si de soparla.

Nu-i asa ca aceste trei genti sunt perfecte? Magazinul online Yvy Bags este locul unde le puteti gasi!

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD