Ce porți de Revelion: Modele de poșete cu ajutorul cărora nu vei da greș în noaptea dintre ani

Alegerea ținutei perfecte pentru noaptea dintre ani este o adevărată provocare pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos, dar ca să te bucuri de un look absolut minunat, nu uita de poșetă. Îți va transforma cu brio orice outfit, așa că alege un model…cu personalitate.

New-Year-Eve-2014-Dress-Ideas-Video

Fie că ai decis ca de Revelion să porți o rochie lungă, în culoarea pasiunii, o salopetă glam ori o pereche de pantaloni și un top elegant, completează-ți ținuta cu o poșetă superbă, ce-ți va conferi un plus de feminitate.

Descoperă cele mai frumoase poșete de Revelion, mai jos:

Geanta mini

Versatilă, extrem de chic și perfectă pentru ținutele smart casual, o astfel de poșetă îți va completa cu brio ținutele. Poart-o cu un top elegant și niște leggings din piele și fii sigură că vei arăta minunat.

11-1

Clutch din piele

Dacă adori ținutele sofisticate, ce impresionează prin simplitate, optează pentru un plic din colecția Albertine’s for YVY BAGS, pe care-l poți purta cu o rochie lungă, într-o culoare vibrantă. Evident, nu uita de sandalele cu tocuri înalte ori de pantofii stiletto.

1001-MUSTARD-HAIR-LEATHER-shop

Clutch de inspirație retro

Într-o culoare vibrantă ori nude, un clutch simplu îți va transforma radical outfit-ul, așa că nu ezita să alegi un model din colecția ”THE MORODAN FOR YVY BAGS”. Simplu, dar elegant, acest accesoriu poate fi inclus în ținute deosebit de elegante, dar nu numai. Poartă-l cu o fustă midi și un top simplu ori cu o rochie scurtă.

7-31

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD