Ce purtăm în toamna anului 2015: Poșetele mici, nelipsite din garderoba ta

O adevărată comoară în ceea ce privește accesoriile unei femei sunt, fără doar și poate, poșetele mici, ce impresionează prin design-ul elegant, dar și prin culorile vii, ce au puterea de a conferi un aer apare în zilele mohorâte de septembrie.

YV 8137 CICLAM NAPPA 1

De aceea, pe lângă poșetele office și clutch-uri, gențile mici sunt esențiale în garderoba ta, motiv pentru care dacă nu ai una, ar fi cazul să iei în calcul posibilitatea de a investi într-o astfel de comoară.

Poșetele mici în culori vibrante

Perfecte pentru femeile romantice, care adoră piesele vestimentare boeme, o geantă într-o culoare vibrantă va conferi un look absolut spectaculos. O poți combina cu o rochie chic și o pereche de cizme, la care poți asorta, evident, o geacă din piele, pentru un look wild, dar foarte stylish.

YV8201-BLEU-LAVANDA1

Poșetele mici în culori neutre

Pentru plimbările lungi, în natură ori pentru ieșirile în oraș cu prietenii, o poșetă mică, simplă te va salva. Fie că optezi pentru un model negru, fie pentru unul nude, un astfel de accesoriu este potrivit pentru tine, indiferent că alegi să-l porți cu o salopetă elegantă ori cu o pereche de jeansi.

2-1

Poșetele mici cu imprimeu

Animal print-ul a fost dintotdeauna în vogă, așa că dacă ești adepta unui stil vestimentar excentric, îndrăznește să optezi pentru un accesoriu pe măsură. Spre exemplu, dacă porți piese vestimentare în culori neutre, poți alege o poșetă mică cu animal print.

YV8190-SARPE-VIOLET2-570x700

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD