Cele mai frumoase poșete pentru anul 2016: Cu ce accesorii chic îți vei completa ținutele

Un look absolut impecabil va fi întotdeauna completat cu brio de o poșetă chic, fapt pentru care acum, la începutul noului an, e musai să te pui la curent cu ceea ce se poartă ca să fii întotdeauna o apariție chic.

colaj 27 octombrie

Poșete supradimensionate ori mici, în culori neutre ori vibrante, toate sunt în vogă în anul 2016, așa că îndrăznește să fii în pas cu moda și alege accesoriile vedetă ale sezonului, precum:

Poșetele mici

Cu animal print sau nu, în culori neutre sau în nuanțe vibrante, aceste accesorii sunt perfecte pentru ținutele de zi. Le poți purta atât cu jeansi, cât și cu fuste sau rochii. Iar pentru un look deosebit de chic, le poți purta pe-o parte.

41-1

Poșetele supradimensionate

Cu un design elegant sau casual, o astfel de comoară este perfectă pentru ținutele office. Așadar, dacă lucrezi într-un mediu în care îți este impus un dress code, poartă o geantă deosebit de stylish, ce va impresiona prin design.

7-(1)

Poșetele cu design rigid

Dacă ești o fire elegantă, trebuie să știi că poșetele ce impresionează prin design-ul rigid sunt la mare căutare în acest an. Așadar, completează-ți ținutele stylish cu o astfel de comoară și fii sigură că vei impresiona.

21-1

Tu ce poșete vei purta în noul an?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD