Colorează-ți vara cu poșete chic! Cele mai frumoase genți pe care trebuie să le ai în sezonul cald

Numeroase reprezentante ale sexului frumos privesc alegerea unei poșete noi o investiție pe termen lung, motiv pentru care multe dintre femei nu îndrăznesc să opteze pentru o poșetă veselă, într-o nuanță puternică, ci aleg modele clasice, negre ori maron. Totuși, vara este sezonul în care trebuie să te ”joci” și să transmiți energie.

YV 8208 MANDARINO BABYLON & NAPPA 2

 

Pentru că vara rimează cu nuanțe vibrante, ce transmit energie și viață, este musai să ai în garderobă cel puțin o poșetă colorată ori cu un imprimeu vesel.

Descoperă cele mai chic poșete pe care trebuie să le ai în această vară:

Poșete cu bandulieră cu imprimeu floral

Ideale pentru plimbările lungi, în natură, ori pentru ieșirile la terasă sunt poșetele cu bandulieră. Le poți asorta fie cu rochițe confecționate din materiale naturale, fie cu pantaloni scurți din denim, care sunt în vogă în acest sezon.

3-(2)

Poșete supradimensionate în culori pastel

Dacă îți dorești să conferi o notă aparte ținutelor office, alege o poșetă supradimensionată într-o nuanță pastel. Indiferent că este vorba de roz prăfuit, crem ori portocaliu, fii sigură că vei emana un aer fresh și vei avea un alt tonus.

2-(1)

Plicuri în culori vibrante

Pentru evenimentele cu ștaif, fie că este vorba de vreo petrecere organizată pe marginea unei piscine ori o nuntă, mizează cu încredere pe plicurile în culori vibrante ori cu animal print. Îți vor transforma ținutele aparent simple într-unele fabuloase.

1003-LEOPARD-HAIR-LEATHERshop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD