Colour blocking-ul, fenomenul care domolește monotonia toamnei! Cum asortezi poșetele în culori vibrante

Culorile monocrome au fost întotdeauna în vogă, însă creatorii de modă faimoși au adus în atenția femeilor îndrăznețe colour blocking-ul, ce presupune asortarea pieselor vestimentare în culori vibrante. De aceea, dacă îți dorești să-ți înveselești outfit-urile în această toamnă, optează pentru acest trend.

YV 8137 CICLAM NAPPA 1

Mai mult de atât, dacă ești o fire îndrăzneață și ai în garderobă numeroase piese vestimentare în nuanțe electrice, investește într-o poșetă YVY BAGS, ce se remarcă prin culoare.

Descoperă cum poți să le porți pentru un look de efect, mai jos!

 Albastrul electric, mereu în vogă

Una dintre cele mai wild combinații este cea de roșu cu albastru, astfel că dacă îți dorești un outfit îndrăzneț, optează pentru o rochie roșie, pe care o poți asorta cu o poșetă albastră și un cardigan lung. Fii sigură că vei obține un outfit foarte chic, ce va atrage privirile celor din jur.

5-1

Roșul, culoarea pasiunii ce oferă o notă aparte

Cărămiziul este nuanța vedetă a sezonului, așa că dacă vrei să domolești monotonia zilelor de toamnă combină o fustă în această culoare, cu un top galben muștar și o poșetă roșie. Vei arăta absolut minunat. Pentru ca look-ul tău să fie complet, alege o pereche de botine chic, eventual decupate, pentru un aer mai elegant.

YV8204-ROSU-NAPPA1-570x700

Galbenul, must have în acest sezon

Pe lângă nuanțele de portocaliu și cărămiziu ori maro, galbenul este o nuanță în vogă în această perioadă, așa că dacă vrei să obții un efect wow, combină o poșetă în această culoare cu piese vestimentare de culoare verde. Fii sigură că vei arăta absolut minunat.

MG_0404

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD