Cum accesorizăm rochiile de seară – poșete chic, pentru un look glamorous

O rochie de seară va impresiona întotdeauna prin croiul spectaculos, dar pentru a avea un look absolut impecabil este musai ca acesta să fie completat de machiaj, de coafură, dar și de accesorii. De aceea, poșetele sunt deosebit de importante în alcătuirea unui outfit, căci îl pot transforma radical.

OQ9A8598

Fie că ai fost invitată la un party, fie că ești chiar tu protagonista unui event cu ștaif, rochia pe care o alegi va fi pusă în valoare de o poșetă stylish, ce va impresiona privirile celor din jur, motiv pentru care te invităm să descoperi modele de genți chic, pe care le poți include în colecția ta de comori.

Rochia de seară lungă

Extrem de elegantă și foarte stylish, o rochie neagră este nelipsită din garderoba unei femei. Totuși, dacă ai fost invitată la un party cu ștaif și îți dorești să fii în centrul atenției, optează cu încredere pentru o creație din dantelă, lungă, pe care o poți pune în valoare optând pentru un plic într-o nuanță vibrantă, din colecția ”THE MORODANS FOR YVY BAGS”.

7 (3)

Rochia de seară mermaid

Dacă ai o siluetă de invidiat și îți place să-ți evidențiezi formele apetisante, alege cu încredere o rochie de tip sirenă. Fie că optezi pentur un model într-o culoare nude ori unul într-o nuanță vibrantă, spune ”DA” unui plic metalizat, din colecția Albertine’s for YVY BAGS

44-1

Rochia de seară într-o culoare vibrantă

Fie că este scurtă, midi ori lungă, rochia pe care alegi să o porți la un event special este una într-o culoare vibrantă, optează pentru un plic simplu, într-o nuanță complementară, pentru un look absolut fabulos. Nu uita că trendul colour blocking face furori printre fashioniste.

39-NEW-1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD