Cum îți accesorizezi ținutele de ocazie: Genți plic chic, pentru un look glamurous

Soare arăzător, concediu, mare, piscină…Vara este, fără doar și poate, sezonul preferat al multor persoane, dar, în același timp, aceasta este perioada în care au loc și cele mai multe petreceri. De aceea, dacă ai fost invitată fie la o nuntă, fie la un eveniment cu ștaif, trebuie să știi cum să-ți accesorizezi ținutele de ocazie.

YV 8190 ROSA LED NAPPA 3

Așadar, fie că optezi pentru o rochie diafană, ce cade perfect pe trup, fie că mizezi pe o salopetă, pe lângă accesoriile clasice pentru care optezi, este necesar să alegi o geantă chic, care să-ți pună în valoare atât silueta, cât și ținuta glam.

Descoperă câteva modele de plicuri semnate YVY Bags și învață cum le poți accesoriza cu stil:

Plic în nuanțe metalice

Stilul tău vestimentar este descris ca fiind unul excentric? Ei bine, indiferent că alegi o rochie diafană ori o salopetă scoate-ți din anonimat ținuta optând pentru plicul YV8222 LIGHT GOLD NAPPA. Cu siguranță vei obține un outfit glam, ce va stârni aprecieri din partea celor din jur.

YV8222-LIGHT-GOLD-NAPPA2-570x700

Plic cu animal print

Less is more  –  spune o regulă a modei scrisă în urmă cu mulți ani, iar dacă preferi piesele vestimentare în nuanțe neutre, alege să le pui în valoare optând pentru o geantă cu animal print. Cu design inedit, aceasta îți va conferi un aer elegant, perfect pentru a impresiona. Poți alege YV8222 PURPLE SNAKE NAPPA sau 1003 LEOPARD HAIR LEATHER

1003-LEOPARD-HAIR-LEATHERshop

Plic în nuanțe vibrante

Culorile te încarcă cu energie și îți oferă o stare de invidiat? Ei bine, chiar dacă la evenimentul la care iei parte alegi o ținută în culori vibrante, permite-ți să te joci și alege o poșetă într-o nuanță deosebită, precum YV8177 FOREST LUCERTOLAVei fi o apariție absolut fabuloasă.

YV8177-FOREST-LUCERTOLAb
Tu ce model de plic preferi?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD