Cum porți gențile office: Idei de asortare, pentru un look fabulos

Orice femeie își dorește să aibă libertate, însă deseori acest lucru nu se întâmplă, pentru că fie lucrează într-un mediu în care îi este impus un dress code, fie timpul liber este prea scurt, astfel că nu are prea multe ocazii pentru a purta piesele vestimentare preferate.

pic

Tocmai de aceea, dacă lucrezi într-o corporație ori într-un mediu în care ești nevoită să porți ”uniformă”, adu o pată de culoare în ținutele tale prin…poșete.

Descoperă cele mai chic poșete office și include-le în garderoba ta fără să stai pe gânduri:

Poșetele office în nuanțe pastelate

YVY Bags îți pune la dispoziție numeroase modele de poșete, iar printre acestea se regăsesc poșetele office în nuanțe pastelate. Așadar, dacă îți dorești un look mai sweet, alege o astfel de poșetă. O poți asorta cu o cămașă și o fustă creion.

2-(1)

Poșetele office cu design deosebit

Cu imprimeu floral ori cu fluri, poșetele YVY Bags sunt potrivite pentru a-ți înveseli ținuta, mai ales dacă obișnuiești să porți rochii midi, în culori neutre. Fii inventivă și alege o astfel de comoară de accesoriu și nu vei regreta.

7-(1)

Clutch-urile în nuanțe vibrante

Dacă ești adepta unui stil vestimentar sofisticat și elegant, dacă obișnuiești să porți pantofi stilettos și salopete, alege un clutch din colecția Albertine’s for YVY Bags. Cu siguranță te vor ajuta să ai un look fabulos.

1002-PURPLE-SNAKE-PRINT-LEATHER-shop3

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD