Cum purtăm cu stil poșetele albe – reguli simple de asortare

Creatorii de modă de peste hotare au propus, de-a lungul timpului, ținutele all white, iar la scurt timp și-au făcut simțite prezențele poșetele albe. Supradimensionate sau nu, simple sau cu imprimeu chic, aceste comori sunt foarte chic, căci îți vor conferi un aer aparte.

colaj 2 august

De aceea, dacă te-ai plictisit de poșetele clasice, negre, include în garderoba ta o poșetă albă. Cu siguranță vei impresiona privirile celor din jur și, mai ales, vei obține un outfit glam.

Descoperă cum să poți o astfel de poșetă mai jos:

Poșetă albă pentru un look office

Cel mai simplu mod de a purta o poșetă albă este să o incluzi într-o ținută office. Așadar, îmbracă o fustă midi, fie creion, fie plisată, o cămașă oversized și o pereche de botine și înlocuiește poșeta neagră cu una albă, elegantă. Iar pentru ca look-ul tău să fie unul glam, alege un colier statement colorat și fii sigură că vei arăta minunat.

3-(1)

Poșetă albă pentru un look glam

Ieși în oraș cu prietenii tăi? Îți dorești să-i impresionezi? Ei bine, optează pentru o ținută all white și înlocuiește accesoriul colorat, pe care-l foloseai pentru a da un aer ”wow” outfit-ului cu o geantă albă. Fii sigură că vei arăta absolut minunat.

5-(1)

Poșetă albă pentru un look casual

Printe accesoriile vedetă ale acestui sezon sunt gențile mini, ce au puterea de a transforma un outfit anost într-un spectaculos. De aceea, îți recomandăm să optezi pentru o rochie chic și o pereche de botine și accesorizeaz-ți ținuta cu o astfel de poșetă.

13-(1)

Tu cum porți gențile albe?

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD