Cum purtăm poșetele snake print: trei sfaturi utile pentru ca ținutele tale să fie glam

În urmă cu mai mulți ani, imprimeul, fie animal print sau snake print, era privit cu reticență de multe fashioniste, deoarece transmitea u aer vulgar. Totuși, acum, acesta a ajuns să fie îndrăgit de multe reprezentante ale sexului frumos, căci emană un aer rafinat și sofisticat.

colaj 23 iulie

Elegant și extrem de stylish, acest imprimeu te poate ajuta să alcătuieși ținute care mai de care mai chic. De aceea, dacă nu ai investit încă într-o piesă vestimentară de acest gen, poți să optezi pentru o poșetă chic, ce-ți va pune în valoare ținutele chic.

Descoperă cum poți să porți poșetele snake print, mai jos:

 

Gențile supradimensionate snake print

Ținutele office pot părea extrem de plictisitoare, motiv pentru care dacă îți dorești să le conferi un aer aparte investește cu încredere într-o geantă supradimensionată snake print. O poți asorta cu o fustă creion și o cămașă albă ori cu o rochie midi, A-line. Evident, un sacou sau o capă este nelipsită, pentru un look foarte chic.

YV8214-SARPE-MOV2

Clutch-urile snake print

Dacă ești adepta ținutelor simple chiar și atunci când este vorba de cele pentru ocazie, conferă-le o notă aparte optând pentru un clutch. Extrem de elegant, un astfel de accesoriu comoară are proprietatea de a transforma o ținută aparent anostă într-una fabuloasă.

1001-GREY-LEOPARD-HAIR-LEATHER

Gențile cu bandulieră snake print

La fel de glam sunt și poșetele cu bandulieră snake print, pe care le poți asorta în ținutele de seară, potrivite pentru ieșirile în oraș. Spre exemplu, pentru un look casual elegant, optează pentru o rochie simplă, pe care o poți combina cu o pereche de bocanci.

1002-PURPLE-SNAKE-PRINT-LEATHER-shop3-570x700

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD