Cum să ai o geantă perfect ordonată: Reguli importante, pe care e musai să le respecți

Femeile sunt pasionate de tot ceea ce înseamnă modă, iar printre accesoriile în care investesc cu mare plăcere se numără bijuteriile, pantofii și…gențile. Totuși, ultimele, dar nu cele din urmă, se bucură de atenția posesoarei…o perioadă, căci apoi se transformă…într-un adevărat labirint.

YV 8204 ROSA LED NAPPA 3

Produse de machiaj, bonuri, pixuri, șervețele umede și uscate, chei, absorbante, oje etc…Toate dintre acestea se regăsesc în poșeta unei femei, însă multe dintre aceste fac ca șansa de a găsi ceva atunci când ai nevoie să fie…zero.

Pentru ca poșeta ta să fie perfect ordonată, îți recomandăm câteva trucuri simple, de care poți ține cont întotdeauna

Poartă un portfard

Să arăți bine în orice moment al zilei este esențial, însă dacă obișnuiești să-ți păstrezi produsele de make-up aruncate în geantă ar fi cazul să renunți la acest obicei. Achiziționează-ți un portfard simpatic și pune în el doar lucrurile de care ai nevoie: rujul pe care-l folosești cel mai des, un corector, o pudră compactă, un creion dermatograf și un rimel.

Prinde-ți cheile de un breloc mare

Ori de câte ori ajungi acasă trebuie să ”răstorni” tot ce ai în poșetă ca să dai de chei? Nu-ți mai irosi energia inutil. Optează pentru un breloc mare, pe care-l poți găsi cu ușurință în ”marea” de obiecte din geantă. De asemenea, le poți păstra într-un buzunar special, însă tot ar fi bine să folosești un breloc.

Renunță la foile și la bonurile de care nu ai nevoie

Deseori, indiferent că mergi la birou, la facultate sau la cumpărături, ai tendința de a-ți nota lucrurile importante. Ce ai de cumpărat, ce ai de de făcut… Iar toate aceste liste interminabile ajung în poșetă, evident. Ei bine, scapă de ele. Alege-le doar pe cele de care ai nevoie și păstrează-le într-o agendă.

Scapă de lucrurile inutile

Poate începe ploaia? Poate vei fi în ”acele zile”? Ei bine, nu, nu are sens să porți toată luna un arsenal de absorbante ori o umbrela grea. Urmărește prognoza meteo și ia-ți umbrela după tine numai atunci când sunt anunțate precipitații. De asemenea, ”reînoiește-ți” stocul de absormante, cu doar câteva zile înainte de menstruație.

Tu cum reușești să păstrezi ordine în poșetă?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD