Cum să ai o ținută office fabuloasă! Ce modele de genți să porți ca să fii o apariție de invidiat

Multe femei din ziua de astăzi își împart viața între familie și serviciu și încearcă din răsputeri să-și îndeplinească cu succes toate task-urile. Totuși, pe lângă sarcinile numeroase, unele dintre acestea sunt nevoite să respecte un dress code strict, care nu le permite să ”jongleze” cu piesele vestimentare chic, motiv pentru care dezvoltă frustrări, lucru care e total greșit.

YV 8212 BIANCO BABYLON & NAPPA 2

Chiar dacă locul tău de muncă îți impune un cod vestimentar strict, trebuie să știi că există soluții. Să adopți o ținută office nu înseamnă să porți cămașă albă și pantaloni negri, la dungă. Moda a fost reinventată și, în plus, ai la dispoziție numeroase accesorii, printre care poșetele YVYBags.

Descoperă cum îți poți reinventa ținuta office optând numai pentru un accesoriu chic și anume, o geantă:

Dacă porți fustă midi…Fie că optezi pentru un model de tip creion, ori una A-line trebuie să știi că o poți combina cu o pereche de pantofi stilettos ori niște platforme, dar și o geantă plic. În funcție de imprimeu, poți miza fie pe 1002 PURPLE SNAKE PRINT LEATHER ori 1001 MUSTARD HAIR LEATHER. Vei fi încântată să descoperi ce outfit cool poți obține.

1002-PURPLE-SNAKE-PRINT-LEATHER-shop3

Dacă porți pantaloni…Indiferent că este vorba de un model obișnuit sau unul de tip pană, trebuie să știi că îi poți combina, pentru un look chic, cu o cămașă oversized și cu o poșetă minunată, precum 1004 SMART BAG CRYSTAL PINK NAPPA sau 1004 SMART BAG PRINT LILA FLUTURI NAPPA.

a-2

Dacă porți rochii….care reprezintă cea mai simplă soluție pentru a fi o apariție de invidiat în sezonul cald, poți miza atât pe gențile supradimensionate, cât și pe plicuri. Spre exemplu, dacă alegi o rochie cu un croi drept, poți alege poșeta YV8196 CRYSTAL PINK BIZON sau YV8170 MARSALA SI SARPE NAPPA.

YV8170-MARSALA-SI-SARPE-NAPPA-2

Tu la ce trucuri apelezi ca să ai o ținută office chic?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD