Cum să ai un look de invidiat: Cinci sfaturi utile pentru a-ți accesoriza poșetele cu îmbrăcămintea

Cu un design care mai de care mai inedit, în culori vibrante sau monocrome, cu imprimeuri fabuloase sau pur și simplu confecționate din material textil, poșetele sunt adevărate comori ale sexului frumos, deoarece au proprietatea de a transforma un look aparent anost într-unul cu adevărat superb.

albertina ionescu 22

 

Ca să ai un look de invidiat nu este musai să investești sume exorbitante pe haine ori pe accesorii, ci ai nevoie de…un simț estetic bine dezvoltat. De aceea, trebuie să știi niște reguli simple, care să te ajute să-ți pui în valoare piesele vestimentare pe care le porți. Iar pentru că un look impecabil va fi întotdeauna completat de o poșetă pe măsură, descoperă cum trebuie să-ți accesorizezi gențile cu îmbrăcămintea.

Dacă porți haine monocrome…Fie că îți este impus un dress code la locul de muncă, fie că ești o persoană rezervată și preferi piesele vestimentare monocrome, alege o poșetă într-o culoare vibrantă ori cu un imprimeu inedit, care să-ți scoată din anonimat outfit-ul.

2-(2)

Dacă porți haine în culori pastelate…Corai, roz prăfuit, beige sunt doar câteva nuanțe în vogă în acest sezon, așa că dacă ești o fire romantică și ai numeroase piese vestimentare în aceste culori e musai să optezi pentru o poșetă neagră ori în nuanțe electrice, pentru a aduce un strop de culoare.

7-(2)

Dacă porți haine negre… Elegante, dar uneori terne, haine negre sunt adoptate de numeroase tinere, dar nu numai, așa că dacă îți dorești un look de invidiat, mizeză cu încredere pe poșete cu animal print ori în culori nude.

10-(2)

Dacă porți haine în culori vibrante…Nimic nu se compară cu un outfit colorat, ce emană veselie. De aceea, dacă iubești conceptul color blocking și îl adopți ori de câte ori ai ocazia, alege cu încredere poșetele în nuanțe nude. Așa îți vei cuminți look-ul și vei arăta superb.

1003 BLACK LACE  LEATHER

Tu cum îți combini poșetele cu îmbrăcămintea? De ce reguli ții cont?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD