Cum să fii chic în fiecare zi! Cu ce modele de poșete să-ți accesorizezi ținutele pentru un look de invidiat

Alegerea pieselor vestimentare poate fi o adevărată provocare atunci când îți dorești să fii o apariție de invidiat, însă uită de această problemă și nu-ți mai irosi timpul gândindu-te la fel și fel de combinații! Astfel, pentru a arăta bine în orice moment al zilei, spune ”DA” unei poșete semnate YVY BAGS și puneți în valoare ținutele.

 colaj 29 nov

Fie că ești adepta unui stil vestimentar clasic, fie că iubești ținutele vestimentare excentrice, o geantă cu personalitate te va ajuta să fii o apariție de invidiat.

Descoperă ce modele de poșete sunt ideale pentru a-ți scoate din anonimat ținutele, mai jos:

Poșeta business bag

Ideală pentru femeile de afaceri, care își împart timpul între familie și întâlniri de afaceri, o astfel de poșetă îți va conferi un plus de eleganță. De aceea, în orice moment al zilei, poartă o comoară YVY BAGS, ce va impresiona prin design. Poți alege fie un model snake skin, dacă vrei să conferi ținutei tale un aer rafinat, fie un model într-o culoare vibrantă, dacă ești o fire nonconformistă.

42-(1)

Un clutch elegant

Perfect pentru orice moment al zilei, un clutch absolut superb, ce impresionează prin eleganță te va ajuta să fii o apariție de invidiat. De aceea, îți propunem să descoperi modelele din colecția Albertine’s for YVY BAGS. Fie într-o culoare nude, fie snake skin ori negru, un astfel de accesoriu este perfect pentru a-ți completa outfit-urile.

1001-GREY-BROWN-SNAKE-PRINT-LEATHERshop3

O poșetă neagră

Simply, but classy. Așa spunea faimoasa Coco Chanel, fapt pentru care dacă ești adepta ținutelor clasice și mizezi întotdeauna pe accesorii simple, pe care le poți purta sezon de sezon, alege o poșetă neagră. Poți ”jongla”, însă, la dimensiune alegând un model supradimensionat ori unul mini.

41-13

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD