Cum să porți poșetele în culori vibrante în iarna anului 2016 – sfaturi utile pentru un look de invidiat

Să arăți bine în sezonul rece este o adevărată provocare, însă nu este o misiune imposibilă. De aceea, chiar dacă temperaturile mult prea scăzute și precipitațiile frecvente își spun cuvântul, nu trebuie să te ascuzi sub haine mult prea groase, căci cu puțină imaginație poți impresiona.

Colaj 20 nov

Un guler din blană, o pereche de botine chic și o poșetă cu personalitate, așa cum sunt toate comorile YVY BAGS, îți pot scoate din anonimat ținutele monotone. De aceea, fie că mergi la birou, fie că ieși în oraș, îți propunem să optezi pentru o geantă colorată.

Descoperă cum le poți purta, mai jos:

Geanta business

Dacă ești o femeie de afaceri sau lucrezi într-un mediu în care îți este impus un dress code, optează pentru o geantă business, din colecția YVY BAGS by Carmen Negoiță. Alege un model într-o culoare vibrantă și poartă-l cu o fustă midi și o pereche de botine cu tocuri înalte.

CN-bon-new-1

Geanta mini

Vedetă a sezonului rece, o astfel de comoară este nelipsită din ținutele tale. Poart-o cu jeansi și un palton supradimensionat, iar pentru un look cu adevărat spectaculos, optează pentru un guler din blană în aceeași culoare cu poșeta YVY BAGS. Simplu, dar absolut minunat.

CN-smyn-1-new-o

Geanta supradimensionată

Dacă preferi poșetele supradimensionate, în care îți poți depozita toate lucrurile, alege un model YVY BAGS supradimensionat, într-o nuanță vibrantă. Îl poți combina cu o rochie tricotată ori cu o pereche de jeansi și un pulover simplu.

7-1SMART-BAG-DEEP-BLUE

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD