Cum să-ți alegi geanta în funcție de forma corpului: Sfaturi utile ca să arăți minunat mereu

Create din materiale de cea mai bună calitate, în culori pastelate sau neutre, puse în valoare prin intermediul imprimeurilor care mai de care mai inedite, poșetele sunt accesorii pe care femeile le îndrăgesc enorm. Atât de mult, încât uneori nici nu știu de ce le cumpără.

4plm

 Fascinate de sesiunile de cumpărături, femeile obișnuiesc să cheltuie bani…pur și simplu. Dacă o pereche de jeansi ne plac enorm, chiar dacă nu sunt măsura potrivită îi achiziționăm pentru momentele în care vom fi mai slabe. În cazul poșetelor, însă, multe dintre noi le cumpărăm doar pentru că ne plac ori..pentru că sunt în trend. Lucru total greșit, căci poșetele trebuie alese în funcție de forma corpului.

Așadar, descoperă câteva sfaturi utile și învață să-ți alegi poșeta în funcție de siluetă:

Dacă ești înaltă și slabă….Cel mai bine ar fi să spui întotdeauna ”NU” poșetelor de umăr mici, cu mânere scurte, deoarece îți alungesc și mai mult silueta. Așadar, ca să arăți minunat oricând, optează pentru poșetele de mână, ce au o formă lată.

MG_0557

Dacă ești mignonă….Gențile supradimensionate nu ar trebui să fie o optiune pentru tine, deoarece te va face să pari și mai mica. De asemenea, nici gențile pe umăr cu bandulieră lungă nu sunt pentru tine. De aceea, trebuie să optezi pentru poșete mici de mână, precum cea de mai jos.

YV8212 CREMA NAPPA SI PRINT FLORI SI FLUTURI1

Dacă ești plinuță…Trebuie să spui nu poșetelor micuțe, dar și celor cu imprimeuri mici. Cel mai bine ar fi să optezi pentru o geantă mare, bine structurată.

7-2-570x700

Extra tips: O geantă de calitate este o investiție, așa că cel mai bine ar fi să optezi pentru modele de poșete pe care obișnuiești să le porți des. De aceea, îți recomandăm să investești într-o poșetă în culori neutre sau pastelate, pe care o poți purta fie la birou, fie la facultate.

YV8206 BLUEMARIN NAPPA1

Tu cum îți alegi geanta perfectă?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD