Cum să-ți alegi portofelul perfect: trei sfaturi utile ca să optezi pentru un accesoriu superb

Cu o tradiție de peste 40 de ani, YVY Bags îți pune la dispoziție genți minunate, create din materiale de cea mai bună calitate, potrivite pentru a completa orice ținută, fie ea casual ori office, dar și accesorii, precum portofelele superbe.

OQ9A9701

La fel ca și gențile, portofelele sunt accesorii chic, care nu au menirea doar de a-ți proteja banii, ci și de a-ți depozita actele precum ( card de identitate, carduri, cărți de vizită, fotografii), motiv pentru care trebuie să fie încăpător.

Ca să investești într-un portofel superb, dar în același timp de calitate, care să aibă o durată lungă de viață, ține cont de următoarele reguli:

Numărul de compartimente

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți achiziționezi un portofel este numărul de compartimente. Dacă ai numeroase carduri, cărți de vizită, e musai să optezi pentru un model destul de mare și încăpător. De aceea, ar fi bine să alegi un portofel echipat cu spațiu atât pentru bancnote, cât și pentru mărunțiș. De asemenea, trebuie să aibă și spații pentru carduri.

Materialul din care este confecționat

Alegerea unui portofel trebuie privită ca o investiție pe termen lung, așa că alege unul confecționat din piele. Nu doar că este mult mai elegant, ci și mai rezistent, astfel că durata lui de viață va fi, cu siguranță, mai mare.

Culoarea, mereu o alegere dificilă

Deși ai fi tentată să optezi pentru o nuanță neutră, n-ar fi rău să încerci să mizezi pe un accesoriu în culori vibrante. Va fi mult mai vesel și mai chic, astfel că vei adora să-l porți oricând. Totuși, portofelele în culori închise sunt recomandate, pentru că durata lor de viață este mai mare.

Descoperă mai multe modele de portofele pe YVY Bags și află, de asemenea, că acest brand îți oferă posibilitatea de a opta, la comandă, pentru o geantă și un portofel confecționate din același material.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD