Cum să-ți alegi poșeta perfectă! Reguli esențiale, de care trebuie să ții cont

Achiziționarea unei poșete este, fără doar și poate, o investiție pe termen lung, așa că înainte de a face marele pas și de a-ți cumpăra o nouă geantă e musai să analizezi cu atenție ceea ce-ți dorești de la noul accesoriu.

YV 8212 BLUE GLASS BABYLON & NAPPA 3

Îți dorești să fii mereu la modă, așa că deseori ai tendința de a-ți cumpăra lucruri în trend? Ei bine, nu ar trebui să ții cont de această regulă atunci când vrei să-ți achiziționezi o poșetă. Cel mai bine ar fi să investești într-o geantă de calitate, pe care s-o poți purta și peste cinci ani.

Așadar, descoperă câteva reguli esențiale, de care ar trebui să ții cont la achiziția unei poșete:

  • Multe dintre noi, femeile, avem tendința să cumpărăm o poșetă în trend, lucru care nu este în regulă. O geantă e musai să fie aleasă în funcție de siluetă, motiv pentru care dacă eși înaltă ar trebui să eviți poșetele mici cu bandulieră, iar dacă eși mignonă să renunți la cele supradimensionate. Dacă ești înaltă și ai o siluetă voluptuoasă, o poșetă mare va fi alegerea perfectă pentru tine.
  • Forma este un alt detaliu pe care ar trebui să-l ai în vedere atunci când îți cumperi o poșetă. De aceea, dacă silueta ta este rotunjoară, ar trebui să mizezi pe o geantă bine structurală, cu elementele bine definite.
  • Pentru ca poșeta aleasă să o poți folosi mult timp, e important să verifici cu atenție cusăturile. Acestea ar trebui să fie drepte, solide și să nu atârne din ele ațe. Numai așa vei știi că geanta pe care o vei achiziționa are toate șansele să se păstreze în timp.
  • Spune NU aplicațiilor de orice fel. Cel mai bine ar fi să optezi pentru o geantă de piele de foarte bună de calitate, chiar dacă prețul este un pic mai mare. Nu alege o poșetă cu ținte, inele ori alte zorzoane.
Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD