De ce să alegi o poșetă supradimensionată: Trei motive ce-ți vor dovedi că este un accesoriu util

Alegerea pieselor vestimentare atunci când vine vorba de înnoirea garderobei la început de sezon poate fi o adevărată provocare pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos, însă nimic nu se compară cu achiziționarea unei poșete.

YV 8204 ROSA LED NAPPA 3

În nuanțe vibrante sau în culori neutre? Supradimensionată sau mică? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le pun femeile atunci când vor să investească într-o poșetă, iar YVY Bags vă propune să alegeți un model clasic, supradimensionat. De ce, aflați mai jos!

Laptopul, obiectul de care ești nedespărțită

Dacă printre lucrurile pe care le cari după tine se numără laptopul ori tableta, atunci e musai să optezi pentru o geantă supradimensionată. E mult mai simplu și mai comod să transporți o poșetă mare, decât două. Mai mult de atât, optând pentru o geantă de tip smartbag nu îți vei face niciodată griji că vei rămâne fără baterie.

Ai un program deosebit de încărcat

Dacă programul tău zilnic este unul haotic și trebuie să ajungi în multe locuri, atunci este bine să mizezi pentru o geantă supradimensionată. Așa vei putea să cari după tine o trusă de machiaj, dar și vreun tricou ori costumul de baie, că tot se apropie vara. În acest mod, când vei termina treaba, vei putea să mergi la piscină fără să fii nevoită să treci pe acasă.

Ai formele bine dezvoltate

Dacă silueta ta este una voluptuoasă, atunci este musai să optezi pentru o geantă supradimensionată, care te va ajuta să atragi atenția asupra ei. Poți miza, de asemenea, atât pe modele în nuanțe vibrante, cât și pentru unele în culori neutre.

Tu cum porți geanta supradimensionată?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD