Descoperă genți casual perfecte pentru stilul sporty chic

Poșetele supradimensionate au făcut furori printre fashionistele de pretutindeni, însă la fel de în vogă în primăvara anului 2016 rămân, fără doar și poate, genți casual, fie ele în culori vibrante sau neutre, căci sunt extrem de versatile, putând fi purtate în orice moment al zilei.

genti casual

Stilul sporty chic este extrem de stylish și este preferat de mulți creatori de modă și în această perioadă, fapt pentru care dacă ești creativă și îți place să îmbini piesele vestimentare elegante cu cele sporty, combină-le cu genți casual. Cu un design modern și rafinat, gențile casual sunt mai mult decât o necesitate, căci îți vor transforma radical ținutele într-unele absolut spectaculoase.

Descoperă ce modele de genți casual se poartă în această primăvară și descoperă cum le poți purta cu stil:

Genți casual în culori neutre

În cazul în care preferi un look mai lejer chiar și atunci când mergi la birou, optează cu încredere pentru genți casual în culori neutre. Pune-le în valoare cu ajutorul unor piese vestimentare în nuanțe vibrante ori alege o pereche de pantofi stiletto și fii sigură că vei obține un look stylish.

genti casual in culori neutre

Genți casual supradimensionate

Dacă obișnuiești să cari multe lucruri după tine, ai nevoie de genți casual supradimensionate. Alege modele cu un design modern ori unele simple, dar care impresionează prin culoare și te vei bucura de un look mai mult decât sofisticat. Poartă gențile casual supradimensionate cu fuste A-line și sneakers și vei obține un look sporty chic.

genti casual supradimensionate

Genți casual în culori vibrante

Nuanțele deosebite îți descriu perfect stilul vestimentar și simți mereu nevoia de a-ți scoate din anonimat outfit-urile? Ei bine, spune ”DA” unor genți casual în culori vibrante și te vei bucura de un look absolut minunat. Combină o astfel de poșetă casual cu o rochie midi într-o culoare complementară și vei arăta absolut minunat.

genti casual

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD