Traditie/Istoric/Brand
Despre noi: Yvy Bags – o afacere cu o istorie de 40 de ani
Yvy Bags de mai bine de 4 decenii este prezenta pe piata. Yvy Bags este o companie cu o traditie si un istoric impresionant, acesta reprezinta o afacere de familie de peste 40 de ani in domeniul marochinariei.
Compania s-a nascut din dragostea pentru genti/portofele (deoarece se stie ca dintotdeuna cele mai importante accesorii atat pentru femei, cat si pentru barbati, sunt gentile/portofele) si totodata pasiunea care a existat pentru aceasta meserie nobila. Din dorinta de a oferi calitate, relatia aproape personala cu femeile care folosesc produsele, au facut ca YVY BAGS sa se dezvolte de-a lungul timpului, devenind astfel un brand de incredere.
Societate cu capital privat integral romanesc si cu peste 40 de ani de traditie, YVY BAGS s-a impus pe piata prin calitate si un design atractiv al posetelor de zi, al plicurilor de zi si plicuri de seara ce urmeaza intotdeauna liniile elegante ale ultimelor tendinte internationale. Pielea si accesoriile fine folosite de YVY BAGS, gama larga de culori si texturi, eleganta si calitatea posetelor executate manual satisfac si cele mai rafinate gusturi.
De asemenea, Yvy Bags ocupa unul din locurile fruntase in ceea ce priveste calitatea, finetea si atentia catre detalii in ceea ce priveste gentile din piele. Yvy Bags lucreaza cu cei mai iscusiti mesteri din domeniu. Pielea din care este creata o geanta Yvy este aleasa de specialisti, Yvy Bags lucreaza cu experti, asta pentru ca secdoreste foarte mult sa ofere doar produse de calitate.
„Yvy Bags reprezinta istoria vietii mele. Mi-am dezvoltat pasiunea si iubirea fata de marochinarie, inca de cand eram mica si asta pentru ca am lucrat alaturi de parintii mei. Ulterior cu trecerea anilor si vazand ca apreciez si muncesc cot la cot cu ei s-au decis ca eu sa duc brandul si compania mai departe. Asa am ajuns sa conduc acest business, acum cativa ani si ma simt mandra si onoranta sa conduc acest imperiu. Tin la seriozitate, calitate si sunt atenta pana la cel mai mic detaliu. Yvy Bags reprezinta: familie, iubire, parinti, pasiune si multa daruire.” Ioana Ionescu, administrator Yvy Bags
Departamentul de productie este alcatuit din mesteri artizani care, ajutati de linia de utilaje performante cu care este dotata fabrica, executa cu multa pricepere si maiestrie produsele noastre. Departamentul de vanzari si productie este atent supervizat chiar de detinatoarea brandului YVY BAGS. Tocmai pentru ca vrea sa pastreze istoria si sa se asigure de satifcatia clientilor, aici este de mentionat ca si produsele care sunt personalizate se asigura ca sa ajunga cat mai repede la client.
Succesul YVY BAGS a fost obtinut datorita anilor de experienta, calitatii oferite si seriozitatii. Yvy Bags are o experienta vasta si lucreaza la cele mai inainte standarde datorita concentrarii asupra cerintelor clientilor, a intelegerii si a satisfacerii necesitatilor acestora.
YVY BAGS si-a dobandit reputatia valoroasa, acesta fiind castigata de-a lungul atator ani de munca si cu ajutorul clientilor care ofera un feedback pozitiv produselor noastre.
www.YVY BAGS.ro – We love love to be in your hands!
Urmareste-ne pe: Blog YVY, Facebook, Pinterest, Instagram.

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD