Eleganță și rafinament: Cu ce poșete asortezi costumele deux-piece, pentru un look stylish

Pasionată de frumos, Coco Chanel a lăsat în urmă o ”avere” impresionantă, căci micuța rochie neagră ori costumul deux-piece sunt doar două dintre creațiile vestimentare care au rezistat trecerii timpului și au fost îndrăgite de femeile de pretutindeni.

new_W_SUIT_026_41

Cu fustă sau pantaloni, un costum deux-piece este esențial în garderoba femeilor care lucrează în mediul office, dar nu numai. Dacă ești pasionată de croielile masculine, poți opta pentru o creație de acest gen atunci când iei parte la un eveniment cu ștaif.

Descoperă cum poți purta costumele deux-piece și cu ce poșete le poți asorta, mai jos:

Costume deux-piece romantice

Dacă lucrezi într-un mediu office și adori să porți costume deux-piece în nuanțe pastelate ori accesorizate cu detalii feminine, pune-le în valoare optând pentru o poșetă de inspirație retro, din colecția ”THE MORODAN FOR YVY BAGS”.

10-3

Costume deux-piece cu pantaloni

Îți iubești la nebunie jobul, însă cu greu reușești să respecți dress code-ul, fapt pentru care mai mereu mizezi pentru un deux-piece cu pantaloni? Ei bine, pentru a te bucura de un look stylish și foarte feminine, alege o poșetă supradimensionată într-o culoare vibrantă.

8 (1)

Costume deux-piece cu croieli masculine

Ești o fire elegantă și adori ținutele masculine, dar feminine? Ei bine un deux-piece inspirat de outfit-ul celebrei actrițe Angelina Jolie este perfect pentru tine. Îl poți asorta cu o poșetă nude, foarte simplă, dar chic. Ori cu un plic supradimensionat.

6 (1)mic

Tu cu ce poșete îți asortezi costumele deux-piece?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD