Fii întotdeauna o apariție glam! Cum să-ți alegi poșeta în funcție de locul în care mergi

Femeile își doresc să arăte bine în orice moment, motiv pentru care petrec ore întregi alegându-și cu atenție piesele vestimentare pe care urmează să le poarte. Totuși, un aspect deosebit de important pe care trebuie să-l aibă în vedere este poșeta. De multe ori, aceasta este accesoriul statement, ce poate transforma o ținută simplă într-una absolut fabuloasă…ori invers.

YV 8190 CREMA NAPPA 2

Astfel, fie că mergi la facultate sau la serviciu, fie că ieși în oraș cu prietenii ori iei parte la un eveniment cu ștaif, e musai să-ți completezi poșeta în funcție de locul în care ajungi. Iar pentru ca totul să fie mai simplu pentru tine, YVY Bags ți-a pregătit câteva sugestii:

Dacă mergi în parc… și alegi să porți o ținută formată dintr-o rochie diafană și o pereche de teniși ori optezi pentru niște pantaloni scurți și o cămașă oversized, poșeta pe care o poți purta ar trebui să fie una de dimensiuni mici, precum YV8202 CREMA SI PRINT FLORI SI FLUTURI NAPPA sau YV8210 CREMA NAPPA SI PRINT FLORI SI FLUTURI NAPPA.

YV8202 CREMA SI PRINT FLORI SI FLUTURI NAPPA2

Dacă ieși în oraș cu prietenii…și ajungi fie la o terasă, fie la un pub, îți propunem să mizezi pe o poșetă plic. Simplă și elegantă, aceasta îți poate completa outfit-ul punându-ți în valaore ținuta. În funcție de piesele vestimentare alese, fie că sunt unele în culori neutre ori vibrante, poți opta pentru 1003 NUDE HAIR LEATHER ori 1003 LEOPARD HAIR LEATHER.

1003-LEOPARD-HAIR-LEATHERshop

Dacă mergi la birou…ai nevoie de poșetă supradimensionată, care să te ajute să transporți laptopul, agenda și alte lucruri de care ai nevoie. În funcție de stilul tău vestimentar, poți miza fie pentru o poșetă în culori neutre, fie pentru una în culori vibrante ori pastel, că tot sunt la modă în această vară. Astfel, poți opta pentru YV8196 CRYSTAL PINK BIZON, YV8170 MARSALA SI SARPE NAPPA sau YV8206 BLUEMARIN NAPPA.

1 (2)

Dacă iei parte la un eveniment cu ștaif…și porți o ținută elegantă, îți propunem să mizezi pentru un plic în nuanțe pastel oglindă. Nu doar că este deosebit de elegant, însă îți va conferi un look aparte și sofisticat, astfel că indiferent de locul în care vei ajunge, vei fi în centrul atenției. Așadar, YVY Bags îți recomandă YV8222 LIGHT GOLD NAPPA, YV8222 SILVER NAPPA sau YV8119 AURIU BRODERIE.

YV8222-LIGHT-GOLD-NAPPA2

Descoperă mai multe comori, pe www.YVYBags.ro

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD