Fii mereu o apariție de invidiat! Ce poșetă porți în funcție de vârsta pe care o ai

Supradimensionată sau mică? Colorată sau monocromă? Din piele sau nu? Alegerea unei poșete este, pentru multe femei, o adevărată provocare, însă multe dintre reprezentantele sexului frumos uită un mic detaliu atunci când merg la shopping: vârsta!

colaj 3 sept

O poșetă superbă îți poate transforma radical outifit-ul , motiv pentru care atunci când mergi la cumpărături sau ai decis că a sosit momentul să-ți achiziționezi un nou accesoriu, pe lângă tendințe ori model, ține cont de vârstă.

Descoperă ce modele de poșete să porți în funcție de anii pe care-i ai în actul de identitate mai jos:

La 20 de ani

Este vârsta la care ești energică, ai numeroase visuri și, mai mult, ca oricând îți dorești să ”muți” munții. De aceea, îți propunem o poșetă perfectă pentru stilul tău jucăuș și anume, o geantă cu bandulieră, într-o culoare pastelată. O poți purta cu jeansi ori cu fuste și bocanci.

YV8201-BLEU-LAVANDA1

La 30 de ani

Stilul tău vestimentar este bine definit, astfel că știi foarte bine ce ți se potrivește și ce nu. De aceea, îți propunem să mizezi fie pe poșete supradimensionate în culori vibrante, fie pe clutch-uri stylish. Ambele pot fi accesorizate cu brio atât la ținute office, cât și casual.

8205-NEGRU-ALB-SI-SABBIA-2

La 40 de ani

Începi să preferi piesele vestimentare clasice, monocrome, motiv pentru care îți recomandăm poșetele supradimensionate în culori neutre ori în nuanțe pastelate, pentru a-ți îndulci look-ul.

8171-bluemarin 2

După…

Poșetele snake skin sunt foarte elegante și foarte chic, așa că dacă îți dorești să conferi o notă aparte de eleganță outfit-urilor tale, mizează cu încredere pe un astfel de accesoriu. Fii sigură că vei fi încântată.

YV8214-SARPE-MOV2

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD