Fii mereu o apariție glamorous! Cum porți rucsacul în ținutele elegante

Îmbinarea pieselor vestimentare elegante cu cele sport a fost mereu în vogă, cel puțin de mai bine de două sezoane, fapt pentru care dacă ești adepta acestui trend îți propunem să investești într-un rucsac semnat YVY BAGS.

colaj 17 nov

Versatil și extrem de chic, un astfel de accesoriu te va ajuta să alcătuiești ținute care mai de care mai chic, motiv pentru care te invităm să descoperi cum poți include un rucsac în ținutele elegante:

Combină-l cu jeansi boyfriend

Dacă ești o fire îndrăzneață și ai curaj să combini piese vestimentare care mai de care mai inedite, poartă o pereche de jeansi de tip boyfriend cu o cămașă elegantă oversized, un trench camel midi și niște pantofi stiletto. Alege un rucsac într-o culoare puternică și fii sigură că vei arăta mai mult decât fantastic.

13-1

Asortează-l cu o fustă midi

Din piele sau din dantelă, fusta midi este o piesă vestimentară deosebit de glam, fapt pentru care îți propunem să optezi pentru o asemenea comoară. Asorteaz-o cu un pulover oversized, cu niște botine cu platformă sau cu tocuri groase și, evident, cu un rucsac camel. Pur și simplu vei străluci.

17-1

Poartă-l cu o rochie midi

Cum rochiile midi sunt în mare vogă în sezonul rece și în plus îți asigură și confortul termic de care ai nevoie în această iarnă, poți combina o astfel de piesă vestimentară cu un rucsac și o pereche de platforme. Simplu, dar extrem de practic, un astfel de outfit este perfect pentru birou.

15-1

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD