Fii mereu o apariție glamour! Cum porți cu stil poșetele cu imprimeuri în acest sezon

Multe dintre reprezentantele sexului frumos au tendința să investească în poșete cât mai simple, în nuanțe clasice, însă o geantă cu imprimeu, fie el snake skin sau print floral, va reprezenta întotdeauna o adevărată comoară, căci îți va transforma radical orice outfit.

colaj 22 iulie

Fie că adori ținutele elegante și rafinate, fie că rar ieși din hainele sporty, o poșetă cu un imprimeu stylish este nelispsită din garderoba ta, motiv pentru care îți recomandăm câteva modele chic, perfecte pentru orice ocazie:

Poșetele cu imprimeu floral

Simple și extrem de chic, poșetele cu imprimeu floral sunt ideale pentru a fi incluse în outfit-urile sporty chic. Așadar, fie că alegi o geantă mini, fie una obișnuită, poart-o cu jeansi și un pulover supradimensionat ori cu o rochie și un palton maxi. Vei arăta absolut minunat și vei emana un plus de feminitate.

YV8137-PRINT-FLORI-ROSII1

Poșetele snake skin

Elegante și rafinate, aceste comori au fost gândite special pentru ținutele office ori de ocazie. De aceea, pentru momentele în care mergi la birou îți propunem o geantă snake skin supradimensionată, iar pentru evenimentele speciale din viața ta îți recomandă clutch-urile. Orice alegere ai face, fii sigură că ținutele tale nu vor trece neobservate.

1004-SMART-BAG-BLUEMARIN-CROCO1

Poșetele cu fluturi

Dacă ești o romantică incurabilă ori pur și simplu îți dorești să-ți scoți din anonimat ținutele monotone, alege o poșetă supradimensionată cu imprimeu cu fluturi. Simplă, dar extrem de chic, o astfel de comoară îți va conferi un plus de feminitate, indiferent că o vei purta cu jeans ori cu o rochie tricotată.

10-2-570x700

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD