Fii mereu o sursă de inspirație în această toamnă! Colour blocking, impact maxim, cu efort minim

Culorile monocrome pot fi elegante și sofisticate, însă în toamna anului 2015, când zilele sunt mohorâte și triste, ai nevoie de un strop de veselie, motiv pentru care îți recomandăm să optezi pentru piesele vestimentare colorate.

YV 8137 CICLAM NAPPA 1

 

În vogă de câteva sezoane, fenomenul colour blocking a făcut furori printre fashionista și continuă să facă. De aceea, îți propunem să combini culori puternice, într-o singură ținută, pentru a te bucura de un look cu totul și cu totul spectaculos.

Descoperă cum poți să-ți înveselești ziua optând pentru accesorii și piese vestimentare în culori vibrante:

Rozul, în vogă din nou

Dacă ești o fire romatică și adori nuanțele de roz, optează cu încredere pentru o poșetă într-o culoare vibrantă, pe care o poți combina cu o rochie albastră. Asorteaz-o cu o pereche de botine sau bocanci, un cardigan oversized și fii sigură că vei arăta minunat.

YV8170-MARSALA-SI-SARPE-NAPPA-1

Roșul, nuanța favorită toamna

Bucură-te de un look wild, optând pentru o poșetă în culoarea pasiunii, pe care o poți asorta cu o rochie galbenă ori cu o fustă orange și un top simplu. Fii îndrăzneață și pune-ți în valoare silueta optând pentru nuanțe vibrante.

YV8204-ROSU-NAPPA1-570x700

Corai-ul, esențial pentru un look ”wow”

Dacă iubește verdele crud și ai numeroase piese vestimentare în garderobă în această nuanță, pune-le în valoare optând pentru o poșetă corai, foarte chic. Evident, un astfel de accesoriu îl poți asorta și cu o rochie violet.

2-22222

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD