Fii mereu pregătită să înfrunți situații neprevăzute – Ce lucruri nu trebuie să-ți lipsească din poșetă

Orice femeie pasionată de frumos trebuie să fie mereu pregătită să înfrunte cu brio situațiile neprevăzute, fapt pentru care este deosebit de important să porți în poșetă lucruri utile, pe care le poți folosi la nevoie.

10846082_10152825975028886_2510847405636244650_n

Descoperă ce lucruri nu trebuie să-ți lipsească din poșetă, mai jos:

Trusă de make-up

Ca să fii mereu o apariție de invidiat, ai nevoie de o mini trusă de makeup. Nu știi când ai nevoie să-ți reîmprospătezi machiajul ori, pe parcursul unei zile se poate ivi o întâlnire neprevăzută și ai nevoie să arăți bine. De aceea, îți recomandăm să porți mereu în poșetă o pudră compactă, un ruj și un rimel. De asemenea, poți opta și pentru un mini parfum și un deodorant.

Medicamente și absorbante

Deseori, situațiile tensionate de la birou îți pot da bătăi de cap. De aceea, ca să scapi de durerile ce-ți pot distruge instant bunadispoziție, poartă în poșetă niște pastile. De asemenea, absorbantele sunt și ele obligatorii.

Șervețele (umede și uscate)

Nelipsite din poșetă sunt și șervețelele, atât umede, cât și uscate. Nu știi niciodată când ai nevoie de ele, fie că dai ceva pe tine ori pur și simplu ai nevoie să-ți cureți pantofii pentru a arăta impecabil.

Agendă și pixuri

Dacă ești o persoană ocupată și ai un program încărcat, poartă după tine o agendă și niște pixuri. Alege, însă, una de dimensiuni mici și care nu ocupă mult loc. Vei vedea cât de utilă este în timp și, în plus, te va ajuta să fii mai organizată.

Bani și acte

Oriunde ai merge, nu trebuie să-ți uiți acasă portofelul. Poartă întotdeauna actele după tine și, evident, bani cash. Nu vei știi niciodată când vei avea nevoie de ei atunci când vor apărea situații urgente.

Tu ce obișnuiești să porți în geantă?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD