Fii o apariție glamour de Valentine’s Day! Cu ce poșete îți accesorizezi ținutele

Puțin peste șapte zile! Atât a mai rămas până când îndrăgostiții de pretutindeni își vor sărbători dragostea, fapt pentru care dacă ți-ai făcut deja planuri și știi unde vei merge, îți propunem să-ți completezi ținutele stylish cu accesorii superbe, precum poșetele YVY BAGS.

colaj 5 noiembrie


Așadar, fie că vei sărbători Ziua Îndrăgostiților în jeansi ori într-o rochie elegantă, descoperă cu ce accesorii îți poți completa ținuta pentru a arăta absolut minunat.

Clutch metalizat
Un accesoriu absolut minunat, ce-ți va transforma radical orice outfit este, fără doar și poate, clutch-ul metalizat. De aceea, dacă ai stabilit să ieși cu iubitul tău la un restaurant, îți propunem să optezi cu încredere pentru o rochie nude, pe care o poți pune în valoare cu ajutorul unui clutch stylish.

44-1

Plic de inspirație retro

Dacă stilul tău vestimentar poate fi descris ca fiind smart casual, iar de Ziua Îndrăgostiților ai fost invitată într-o cafenea chic ori într-o ceainărie boemă, spune ”DA” unei rochii midi, pe care o poți pune în valoare cu ajutorul unui clutch de inspirație retro, într-o nuanță electrică.

7-31

Poșetă mini

În cazul în care nu ai niciun plan pentru ziua în care este sărbătorită dragostea și cel mai probabil crezi că vei ajunge la cinema, îți propunem să-ți completezi outfit-ul cu o geantă mini, într-o culoare pastelată sau electrică. Oricum, fii sigură că vei arăta minunat.

11-12

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD