Fii o apariție glamour în noaptea dintre ani! Ce poșete să porți la petrecerea de Revelion

În goana după cadouri pentru cei dragi, multe femei pasionate de frumos au început deja pregătirile pentru petrecerea de Revelion, astfel că sunt în căutarea ținutei perfecte pentru noaptea dintre ani. De aceea, dacă ai stabilit unde vei merge și ce vei purta, nu uita de un detaliu important: poșeta.

 IMG_9035

Fie că ai stabilit că vei petrece noaptea dintre ani la un restaurant cu ștaif, fie că ai ales o petrecere tematică, vei avea nevoie de o poșetă superbă, care să-ți completeze outfit-ul, fapt pentru care YVY BAGS îți propune următoarele modele:

Un clutch simplu

Dacă petrecerea la care vei lua parte nu este una sofisticată și ales deja un outfit simplu, mizează pe un clutch negru, din colecția YVY BAGS by Carmen Negoiță. Simplu și extrem de chic, acesta poate fi purtat atât cu o rochie, cât și cu un top elegant și o pereche de jeansi.

6 (1)mic

Un clutch de inspirație retro

În cazul în care ești pasionată de tot ceea ce înseamnă stilul retro și ai ales să participi la o petrecere tematică, optează pentru un clutch într-o culoare vibrantă ori nude, din colecția ”THE MORODAN FOR YVY BAGS”. Îl vei putea asorta cu o rochie lungă, din tulle ori din voal și fii sigură că vei străluci.

10-3

Un clutch animal print

Dacă ești o fire îndrăzneață și vei petrecere Revelionul la un restaurant cu ștaif, mizează cu încredere pentru un plic animal print, din colecția Albertine’s for YVY BAGS. Îl poți accesoriza cu o rochie neagră simplă.

1001-GREY-BROWN-SNAKE-PRINT-LEATHERshop3

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD