Fusta midi, piesa vestimentară must have a sezonului rece! Cu ce accesorii o combini, pentru un efect ”wow”

În culori vibrante sau cu imprimeuri stylish, fustele au fost piesele vestimentare ale sezonului cald, însă creatorii de modă ne propun să nu renunțăm la aceste comori nici în sezonul rece. Simple și foarte versatile, aceste creații te pot ajuta să arăți bine în orice moment al zilei.

 colaj 5 octombrie

Din denim sau din catifea, în culori vibrante sau monocrome, fustele sunt must have în toamna anului 2015, motiv pentru care îți propunem să le accesorizezi cu poșete chic, pentru un look cu adevărat ”wow”.

Descoperă ce fuste sunt în trend în acest sezon și cum le poți purta, mai jos:

Fusta din denim midi

Una dintre piesele vestimentare vedetă ale acestui sezon este, fără doar și poate, fusta din denim midi. A-line sau dreaptă, această creație poate fi asortată cu un plover oversized și cu o poșetă supradimensionată într-o culoare vibrantă.

39 (1)

Fusta midi plisată

Într-o culoare vibrantă sau nude, o fustă midi plisată este perfectă pentru ținutele elegante, ce pot fi purtate la evenimente cu ștaif. Asortată cu o pereche de pantofi stilettos și un top simplu, această piesă vestimentară îți va conferi un plus de feminitate. Iar pentru ca ținuta să fie completă, alege o poșetă chic, din colecția ”THE MORODANS FOR YVY BAGS”.

 50 (5)

Fusta midi din tricotaj

Călduroasă și foarte chic, fusta din tricotaj este perfectă pentru zilele mohorâte de toamnă. O poți asorta cu un poncho, pentru un look boho chic și cu un rucsac semnat YVY BAGS by Carmen Negoiță.

CN-smon-1-new

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD