Geanta accesorizată cu eșarfă – se mai poartă în acest sezon sau nu?

Creatorii de modă de peste hotare stabilesc tendințele în materie de modă, dar nu doar în privința culorilor, croiurilor ori a piesele vestimentare care sunt ”in”, ci și a accesoriilor. Tocmai de aceea, în urmă cu câteva sezoane, printre fashioniste făceau furori poșetele accesorizate cu eșarfe.

82294b13ab4f461b6f36ff37dcc4c90e

Elegante și extrem de chic, eșarfele mici, decorate fie cu imprimeuri florale, fie cu buline accesorizau poșetele ce impresionau prin design, însă mai este în vogă acest trend? Ei bine, depinde de modelul de poșetă ales și, evident, de eșarfă.

Astfel, dacă îți dorești un aer elegant și sofisticat și optezi pentru o ținută office, pe care o accesorizezi cu o poșetă simplă, neagră, o poți scoate din anonimat legându-i o eșarfă mică, colorată de baretă. Niciodată nu-ți lega, însă, o eșarfă mare. Este inestetic.

15-1

De asemenea, dacă ești o împătimită a stilului retro și iubești rochiile midi, A-line, pe care le porți fie cu pantofi stiletto ori sandale romane, alege cu încredere o poșetă simplă și accesorizeaz-o cu o eșarfă cu buline.

5-(1)

Totuși, nu abuza de acest trend. În general, eșarfele arată bine dacă sunt accesorizate poșetelor supradimensionate, care sunt realizate dintr-un material simplu. Dacă alegi o geantă cu animal print ori cu imprimeu floral, nu opta niciodată pentru o eșarfă. Combinația celor două nu este deloc plăcută. De asemenea, aceste accesorii nu sunt recomandate nici în cazul poșetelor mici, cu bandulieră.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD