Geanta de lux – Un capriciu pe care trebuie sa-l satisfaci

Geanta de lux – Un capriciu pe care trebuie sa-l satisfaci

De cate ori uitandu-va prin magazinele de prin oras sau cele online nu ati vazut genti din piele pretioasa, de lux, si v-ati gandit ca sunt prea scumpe ca sa vi le permiteti?

Iata ca Yvy Bags vine in intampinare acestiu capriciu feminin si va pune la dispozitie o colectie intreaga de genti si
plicuri din blana si piele de animale pretioase. Toate la preturi fara concurenta.
Acesta este cu adevarat un lux pe care vi-l puteti permite. Si stim toate ca un obiect de lux poate scoate din anonimat orice femeie. O geanta de lux din piele de zebra, crocodil, piton, leopard etc. poate fi cu usururinta considerata o bijutarie.

1albertina1blog

Yvy Bags acorda atentie fiecarei bucati de material transformand-o in arta. Aceste opere de arta se port regasi acum printre accesoriile tale preferate.

De asemenea, nu sunt ignorate nici culorile, care sunt foarte usor de asortat oricarei tinute facand-o unica si de neuitat.

O geanta de lux Yvy Bags este foarte versatila, astfel incat poate fi purtata atat la tinute de zi, office, dar la tinute de seara transformandu-te in vedeta zilei.

8albertina8albblog

Asadar, indrazniti doamnelor sa va satisfaceti cel mai dulce capriciu: acela de a avea o geanta de lux! Yvy Bags va sustine si vi le ofera la preturi foarte bune!

19albertina19blogda

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD