Genți office, idei de purtare! Ce modele sunt în trend

Multe dintre reprezentantele sexului frumos din ziua de astăzi sunt pasionate de frumos, de tot ceea ce ține de modă, însă faptul că lucrează într-un mediu în care le este impus un dress code nu le permite să fie tot timpul la înălțime. Tocmai de aceea, YVY BAGS a creat genți office cu personalitate, ce impresionează atât prin culoare, cât și prin design-ul modern.

genti office

Ca să arăți mereu bine nu trebuie să porți jeansi rupți ori ultimul model de sneakersi. Trebuie, în schimb, să-ți pui în valoare ținutele sofisticate pentru care optezi cu ajutorul unor accesorii rafinate, așa cum sunt toate comorile YVY BAGS.

Descoperă modele de genți office se poartă în primăvara anului 2016, mai jos:

Genți office în culori vibrante

Ingredientele unui look reușit sunt, fără îndoială, accesoriile, fapt pentru care îți recomandăm să optezi pentru genți office în nuanțe vibrante. Roșu nappa, burgundy ori verde smarald sunt doar câteva dintre culorile pe care le poți include în garderoba ta. Așadar, alege o rochie de tip cămașă, o pereche de botine și combină-le cu genți office în culori vibrante. Vei arăta minunat.

genti office in culori vibrante

Genți office nude

Pentru femeile pasionate de frumos, dar mai ales de ținutele boeme, romantice, YVY BAGS vă propune genți office nude. Le puteți purta fie cu rochii midi ori fuste A-line sau, de ce nu, cu un deux piece elegant. Oricum, indiferent de alegerea pe care o vei face, o geantă office îți va conferi un plus de eleganță și feminitate, astfel că vei arăta minunat.

genti office nude

Genți office supradimensionate

Dacă ești într-o continuă alergătură și trebuie să cari după tine numeroase lucruri, printre care laptop ori tabletă, alege genți office
supradimensionate. Mai mult de atât, dacă ești o fire elegantă, poți miza pe genți office snake skin, ce impresionează prin design-ul rafinat. În plus, aceste comori sunt ușor de accesorizat, mai ales dacă în garderoba ta se regăsesc numeroase piese vestimentare monocrome.

genti office snake skin
Tu ce genți office vei purta în primăvara anului 2016?

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD