Gențile office, secretul unui look cu personalitate! Ce trebuie să știi despre aceste accesorii

Adevărate comori pentru reprezentantele sexului frumos care sunt pasionate de modă și stil, poșetele sunt, fără doar și poate, secretul unui look cu personalitate. Chiar dacă există femei care își aleg poșetele la o primă vedere și țin cont doar de aspectul practic, femeile pasionate de frumos știu că aceste accesorii sunt piese de rezistență ce transformă un look aparent anost într-unul cu personalitate.

albertina ionescu 22

De aceea, fie că lucrezi într-un mediu în care îți este impus un dress code ori nu, trebuie să știi că nu poți purta orice poșetă, chiar dacă are un design simplu ori elegant ori impresionează printr-un imprimeu stylish.

Descoperă cum să-ți alegi poșeta în funcție de locul în care lucrezi, mai jos:

Dacă lucrezi într-o corporație – Poartă cu încredere o poșetă cu un design elegant, ale cărei linii sunt bine definite. De asemenea, alege culori neutre, precum negru, maron, bleumarin ori nude, dacă ești adepta unui stil vestimentar mai boem.

4-(1)

Dacă lucrezi într-o firmă mică – Nu trebuie să-ți faci griji pentru designul poșetei tale, însă dacă în fișa postului sunt trecute și întâlniri cu clienți, ar fi bine să investești într-o poșetă elegantă, ce impresionează prin liniile simple. Evident, sunt recomandate poșete în nuanțe neutre, însă uneori poți opta și pentru unele cu imprimeuri sofisticate.

3-(2)

Dacă lucrezi într-o agenție de publicitate/redacție – Alege o poșetă modernă, în tendințele actuale, poate chiar cu un design minimalist. De asemenea, clutch-urile cu animal print ori cu imprimeuri florale sunt ideale pentru momentele în care îți dorești să arăți minunat.

YV8201-CRYSTAL-PINK2

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD