Idei de cadouri pentru cei dragi! Ce comori să achiziționezi de Moș Nicolae

Sărbătorile de Iarnă se apropie cu pași repezi, iar pentru mulți dintre noi, numărătoarea inversă a început. La fel și goana după cadouri. De aceea, dacă printre persoanele tale dragi se numără vreun Nicolae ori vreo Nicoleta, îți propunem să le achiziționezi la cadouri de la YVY BAGS.

skidki-Irkutsk-1418308501_0

Fie că iubește tehnologia și este conectată în orice moment al zilei la internet, fie că preferă accesoriile în nuanțe vibrante ori cu imprimeuri stylish, la YVY BAGS vei găsi comori pentru toate gusturile.

Descoperă ce cadouri poți achiziționa de la YVY BAGS, mai jos:

Poșetă + portofel în aceeași nuanță

O poșetă este binevenită în colecția de comori a unei femei în orice moment al zilei, fapt pentru care îți recomandă să optezi pentru seturile YVY BAGS. Indiferent că vrei o poșetă snake skin ori una într-o culoare vibrantă, alege, în aceeași nuanță, și un portofel. Cu siguranță se va bucura de acest cadou superb.

OQ9A9701

Smart bag – poșeta cu încărcător pentru gadget și lumină LED

În cazul în care persoana căreia dorești să-i oferi un mic cadou obișnuiește să fie mereu conectată la internet, dăruiește-i o poșetă smart bag. Dotată cu încărcător pentru gadget și lumină LED, o astfel de comoară o va ajuta să aibă mereu baterie la telefon, căci îl va putea încărca în orice moment. De asemenea, poșeta nu va mai fi un labirint, căci lumina LED îi va fi de folos atunci când dorește să găsească ceva.

1004-SMART-BAG-CRYSTAL-PINK-NAPPA1

Pentru EL

YVY BAGS îți propune să optezi pentru un portofel. Create din piele de cea mai bună calitate, aceste accesorii superbe se fac remarcate prin design-ul unic, fiind potrivite pentru domnii moderni de toate vârstele.

MW3-NEGRU-SAFIANO-2

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Comments are closed

Copyright 2016 S.C YVY BAGS S.R.L I WEB DESIGN BY WEBHD